maanantai 31. maaliskuuta 2014

Raksakeittiölle pian hyvästit


Tänään teimme päätöksen, että kuukausi vielä tätä arkea, ettei kotona ehdi käydä kuin kääntymässä. Raksakeittiö on pian hyvästeltävä. Hyvin on meitä palvellut kahdeksan kuukauden ajan. Koskaan ei ole ruokaa tai kahvia kylmäksi jättänyt. Ihanaa, pian saadaan taas kunnon ruokaa itse tehtynä, kotona. Kaikessa rauhassa! Ja puhtaalta pöydältä.  Perheen kanssa yhdessä, ilman kiirettä. Ja ihanaa, että pian taas voi kutsua ystäviäkin kylään!! Jos jotain, niin yhteisiä iltoja ystävien kanssa olen kaivannut koko rakennusprojektin ajan. 

Vielä on kuiteskin tekemistä työmaalla. Nyt kaikki aika mitä on vuorokaudessa käytettävissä, käytetään todella tehokkaasti. Ensin töissä, koulussa, raksalla ja sitten vielä pakkauspuuhissa kotona. Onneksi illat ovat jo valoisat ja aurinko paistaa. Siitä saa sellaista energiaa, että kyllä jaksaa. 

Viikonlopun aikana saimme taas paljon aikaiseksi. Kuvasatoa niistä luvassa pian, aivan pian! 

Aurinkoa uuteen alkaneeseen viikkoon ja uuteen alkavaan kuukauteen. Ajatella, se on jo huhtikuu! Kesä on ihan pian!! 


2 kommenttia:

 1. Mahtavaa :) Tsemppiä loppurutistukseen ♥

  Ruokailu on kyllä tärkeimpiä yhteisiä tapahtumia. Ilman sitä olisi ankeaa.
  Ihanaa, että pääsette kohta rauhassa oman pöydän ääreen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Laura ♥

  Meillä tuo jälkikasvukin jo kaipailee yhteisiä ruokailuhetkiä. Ihanaa huomata, miten tärkeitä ne on ollut myös heillekin. Ennen tuntui, ettei niitä ne kiinnosta juurikaan, mutta näköjään olin väärässä! Onneksi.

  VastaaPoista