keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Palanterille postiaPalanteri sai postia. Terassin ovien puuttuvat sälekaihtimet olivat saapuneet liikkeeseen. Niitä sitten lähdettiin kaksin ukkokullan kanssa hakemaan. Ovimyyjämme ei ollut paikalla ja kysyimme sitten muilta miehiltä, että onko kaihtimet tulleet. Ensimmäinen sanoi heti, että on tullut. Toinen mies sitten niitä lähti etsimään ja pudisteli päätään, ettei täällä kyllä teidän nimellä mitään pakettia ole. Ai, ei vai? Täällä on vain paketti Palanterille... No, kiitos. Siellä on ne meidän kaihtimet.

Ei ole ovimyyjä ensimmäinen henkilö, jonka mielestä yhdennäköisyyttä on tuon Palanderin ja Pasin välillä. Itse en kyllä ole tuosta yhdennäköisyydestä aivan varma, mutta jos muut niin sanoo, niin kai siinä sitten joku vinha perä on. Kaihtimet löysivät oikean kodin, ehkä. Jos joku oikea Palanteri niitä jää kaipailemaan, niin olkoon yhteydessä tuohon kopioon... :) 

Hyvä, että asiat etenee ja puuttuvat palaset saadaan kursittua kokoon. Vielä muutamia asioita puuttuu toimituksista, joita odottelemme saapuviksi. Jännää, miten joillakin liikkeillä vain kestää asioiden hoitaminen pitempään kuin toisilla... 


2 kommenttia:

 1. Hihiihiii :)) Hauska!

  Mites mulla oli mennytkin tämä ihan ohi. Tulin kurkkimaan tänne, että ootko päivittänyt mitään / miten siellä etenee. Kiirusta vissiin. Tsempit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :)

   Nyt on ollut kyllä blogissa hiljaista, mutta muu elämä sitäkin hektisempää. Ihan harmillista, etten ole ehtinyt päivittelemään täällä mitään enkä oikein lukemaankaan kenenkään muunkaan blogia! Kiirusta siis ollut, mutta loppu häämöttää... :)

   Poista