tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kurkistus laattoihin


Hei hulinaa, sanoisinko. Ja sanonkin. Mukava, kiireinen ja työntäyteinen viikko takana ja erittäin hyvillä mielin on lähdetty kohti uutta viikkoakin. Rakennuksella saimme todella paljon aikaiseksi viikon aikana. Pesuhuone on saanut seinälaatat ylleen. Lisäksi molemmat wc:t ovat laatoitettuna niin seinien kuin lattiankin osalta! Nyt tuntuu, että hypättiin aimo harppaus viikon aikana eteenpäin. Tiimityö oli saumatonta Pasin kanssa ja molemmilla oli hyvä mieli tekemisestä. 

Hieman aluksi jännitti aloittaa tuo laatoittaminen, koska en ole sitä itse ollut koskaan aikaisemmin tekemässä. Jännittävintähän siinä oli laatan leikkaaminen, koska osaa laatoista oli todella vain tarvittava määrä eikä juurikaan ylimääräistä. Muutama laatta tuli rikottua ja itkussa oli silloin pitelemistä. Kunnialla kuitenkin selvisin. Mukavaa ylittää omia mukavuusalueita ja tehdä jotain sellaista, mitä ei ole aikaisemmin osannut tai edes kuvitellut, että osaisi tehdä. Ja viikon aikana lisää tällaista luvassa! 

Muutama maistiaiskuva tässä tarjolla laattavalinnoista. Itse olen tyytyväinen, että tuli tehtyä muutamia todella rohkeita ratkaisuja. Mutta onneksi ne näyttävät toimivan, ainakin omaan silmään. Kuvat eivät kerro koko totuutta, eikä keskeneräistä työtä olisi hyvä näytellä, mutta halusin vähän valoittaa, millaisia valintoja on tullut tehtyä. Odotan itsekin, että näen lopputulokset! Toivottavasti se on pian!! 

Ai niin, tulihan meille keittiönkaapitkin viikon aikana ja Pasi ne ehti jo viikonloppuna asentamaankin! Niistä myöhemmin lisää. 

Aurinkoista ja mukavaa viikkoa teille! 


2 kommenttia:

  1. Vau, oottepa te olleet tehokkaita. Hyvältä näyttää ja tuo lattialaatta on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna <3 Meillä oli kyllä todella tehokas viikko... :)

      Poista