maanantai 3. maaliskuuta 2014

Keittiössä edelleen
Edellinen keittiöpostaus oli ihan äsken ja siinä jo kertoilin, että viimeisiä valintoja tehdään. No, ei tämä ollutkaan ihan koko totuus… Vielä on valitsematta keittiön kaappien välitilaan jotain, mutta mitä? Tämä on taas näitä ikuisuuskysymyksiä, jonka yli ei tunnu millään pääsevän. Toisaalta lasi olisi kiva tai peili. Tai sitten vaan isoa vaaleaa laattaa. Keittiössämme ei tuota välitilaa ole paljoa, mutta riittävästi. Seinä on noin 3,6 metriä leveä tuolta kohdalta, ja avautuu ruokailutilaan / olohuoneeseen ja näkyy lähes ensimmäisenä, kun ovesta astuu meille sisälle. On siis ehkä se näkyvin osa koko taloa. Onneksi voin vielä hetken venyttää päätöksen tekoa. En kuitenkaan enää kauaa. 

Millaisen ratkaisun sinä tekisit? 


7 kommenttia:

 1. Toi onkin haastava… kun on niin näkyvällä paikalla. Toisaalta siihen olisi kiva saada joku juju, toisaalta jotain selkeää. Meillä on kaupunkikodin välitilassa hyllyt+liukulasit. Toimii hyvin, kun keittiö on oma huoneensa ja lasin takaa heijastuvat ei näy kauas. Oisko joku lasi ja sen taakse tapetti (jota voi sit tarvittaessa vaihtaa)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, olen samaa mieltä. Haluaisin jonkun jujun tuohon välitilaan, mutta silti jotain hyvin selkeää… Toi tapettikin olis hyvä idea, mutta voit arvata, kun niitä tapettejakin on miljoonia erilaisia… Kuvittelin tämän päätöksen hyvin helpoksi, muttei kyllä ole… Kuulostaa kivalle tuo teidän keittiön välitila. Onko sinulla blogissa kuvia? Pitänee käydä kurkkimassa… ;-)

   Poista
  2. Joo se on totta. Liikaa valinnanvaraa ;)

   Meidän välitilasta löytyy kuvia blogista. Viimeksi kuvattu helmikuun lopussa johonkin haasteeseen. Niitä voi hakea vaikka tunnisteella keittiö.

   Poista
 2. Peili on kyllä puhtaanapidon kannalta haastava, mutta miten olisi valkoinen lasi? Jotenkin tuntuu, että tasainen pinta (ei kaakelin saumoja) olisi tuohon paras ratkaisu. Mustat upeat kaapit ansaitsevat olla keittiön "se juttu", joten välitila voi olla jotain hillitympää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peili on todellakin hyvin haastava monellakin tapaa. Taidan tehdä keittiöstä itselleni hyvin haasteellisen muutoinkin. Saan kulkea rätti kädessä aamusta iltaan, jottei missään näy mikää roiske tai lika… Lattiaan tulee musta kiiltävä laatta… (hirvittää jo valmiiksi?!) ;-) Tuo valkoinen lasi on hyvä vaihtoehto myös! :D Toisaalta on onni, ettei tuolle seinälle tule muuta kuin vesipiste, joka aiheuttaa roisketta…

   Poista
 3. Meillä on lasi ja ystävälläni on rosterilevyä. Se on ihan kivan näköinen, se on sellasta rosteria jossa ei sormenjäljet ym. liat helposti näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten mulla on jäänyt tähän vastaamatta! Lukenut kyllä… Mitä Johanna olet tuosta lasista tykännyt?

   Poista