torstai 27. helmikuuta 2014

Viisi päivää laineilla
Minulla on ollut taas hurjan paljon raksavapaata aikaa. Viikonloppu vierähti Pasin kanssa Tallinnassa ja alkuviikko menikin sitten lasten kanssa Tukholmassa. Silja Line kuljetti turvallisesti molempiin määränpäihin. Tallinnaan mennessä tärkeintä oli nopeat ja helpot ylitykset ja ostokset Tallinnassa. Tukholman matkalla ruokailut sekä ohjelma tahditti mukavasti matkantekoa. Risteilyohjelma Silja Symphonylla oli viihdyttävää niin lapsille kuin aikuisillekin. Hevisaurus viihdytti lapsia ja Showteam Jukka K. onnistui jälleen tarjoamaan huiman shown vanhemmalle väelle. Koska omat lapset ovat jo teini-ikäisiä päästiin fiilistelemään 4-vuotiaan siskonpojan siivellä Hevisaurusta! Kyllä kannatti. Ihanaa oli nähdä pienen pojan jännitys, ilo ja riemu Hevisauruksista. Kyllä osui ja upposi. 

Nyt on reissusta rähjääntynyt olo, vaikkakin samalla myös hyvin levännyt olo. Mukavia reissuja molemmat. Nyt onkin sitten otettava kiinni raksalta menetettyä aikaa, jotta muuttomme aikataulu vielä pitäisi. Tämä tietää pitkiä iltoja ja täysiä viikonloppuja työn touhussa työmaalla. Onneksi sen tekee mielellään! Mitä enemmän raksalla, sitä lähempänä  on myös muutto!! 

Onneksi on raksallakin tapahtunut. Pasi on ahkeroinut alkuviikon vesieristysten kanssa muun perheen reissatessa. Oli myös laatoittanut keittiötä siltä osin, mitä sinne tulee laattaa. Koiramme Rasmus oli päässyt myös tutustumaan meidän tulevaan uuteen kotiin. Oli koirakin löytänyt heti oman päivystyspaikkansa. Siitä on hyvä seurata pihan ja kadun touhuja. 

Eilen saapui loppuvuodesta tilatut laminaatit pihaan. Voi, miten onnellinen olinkaan. Väri oli juurikin niin täydellinen, mitä olin ajatellutkin! Reippaasti vaan harjanvarteen kiinni ja siivoamaan sisältä pölyjä pois, jotta saadaan laminaatit kannettua sisälle. Pölyn määrä on edelleen vakio, vaikka siivoaisi kuinka. Vielä on edessä seinien kevyt hiominen saumauksista ja sitten toivottavasti pahin pölyvaihe on jäämässä historiaan. Toki pölyä tulee kaiken aikaa, mutta ne pahimmat ja pölyttävimmät työvaiheet ovat ehkä sitten takanapäin. 

Eilen oli kuhinaa vieraidenkin osalta raksalla. Kolme eri autolastillista kävi meitä - tai ehkä ennemminkin taloa katsomassa. Illan viimeiset vieraat saapuivat eväiden kera ja meidät oli täysin yllätetty! Kiitos ihanaiset ystävät, jotka huolehtivat meidän muonituksesta!! Onni on omistaa ystäviä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti