sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ulko-oven asennusta ja ikkunan pesua
Jes, vihdoinkin saimme tilaamamme ulko-oven ja raksaovelle saimme jättää hyvästit. Ikävä sitä kulahtanutta ja melko kamalan näköistä ovea ei tule ikävä, vaikka hyvin palvelikin rakennusajan meitä! Hieman on tuo uusi ulko-ovi komeampi, ainakin minun mielestäni! Ovi tilattiin Skaalalta ja kaksivärisenä. Sisälle ovi on valkoinen ja ulos tumman harmaa.  Näin oven väri sopii parhaiten talon sisä- ja ulkovärityksiin. Erittäin hyvä valinta ja olen enemmän kuin tyytyväinen oveen. Pian pääsee sitä paremmin ja enemmän testailemaan, kun muutto häämöttää jo ihan tosi lähellä! 

Ikkunatkin tuli pestyä, kiitos appivanhempien! Kävin ostamassa kärcherin ikkunapesurinkin, mutta siinä ei akku riittänyt koko talon ikkunoihin, joten appivanhemmat pesivät perinteisin menetelmin ikkunat. Ja puhdasta tuli! Pitänee tuo härveli sitten testata paremmin, kun olemme asettautuneet taloksi ja koira saanut ensimmäiset ikkunat sotkettua. Pitäähän sen kuitenkin päivystää ikkunalla ja tarkkailla ympäristöä ja saada samalla ikkunat sotkettua… 

Nyt takaisin muuttopuuhiin. En tiedä, mitä ihminen tekee näin paljolla määrällä tavaraa… Aina muutossa huomaa, miten sitä onkin kaappeihin kertynyt. Jahka elämä rauhoittuu, on ehkä syytä tehdä pieni inventaario kaappeihin. Nyt kiireellä kaikki laatikoihin ja uuteen kotiin. 

Ihanaa pian alkavaa toukokuuta teille! Kohta on kesä!! 

4 kommenttia:

 1. Hieno ovi! Mäkin ostin Kächerin ikkunanpesurin ja on kyllä hyvä kapistus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Ja kiva kuulla, että tuo kapistus toimii oikeasti hyvin... :)

   Poista
 2. On se komia :) Hyvä, että ehti paikalle ennen muuttoa :D

  Mä oon kiinnostunut myös ikkunanpesimestä. Täällä noita ei lukumääräisesti ole paljoa, mutta tuon tien takia niitä saa pestä useita kertoja kesässä. Nyt on vasta huhtikuu… yksi pesukerta on jo takana… kuukausi sitten… ja jo olisi uuden aika.

  Miten meni viikonloppu? Joko joko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, jo... vihdoin ja viimein!! :)

   Teilläkin vois ikkunanpesua helpottaa pesuri, kun niin usein joutuu pesemään. Mä toivon selviäväni kahdella pesulla/vuosi... ei ole minun lempipuuhaani...

   Poista