tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tapettimaistiaiset

Rakennuprojektimme on edennyt siihen vaiheeseen, että seinä- ja lattiapintoja on tehty hurjalla vauhdilla eteenpäin. Kaikki laatoitukset ovat nyt valmiit ja viikonloppuna keskityimme seinien tapetoimiseen ja maalaamiseen sekä laminaatin laittoon. 

Maalatut seinäpinnat saivat näin alkuunsa puhtaan valkoisen värin. Niitä on helppo sitten maalailla uudelleen, jos mieli matkan varrella muuttuu. Hieman jo ideoita on syntynytkin, miten voisi  ilmettä tulevaisuudessa muuttaa. 

Muutamia seiniä tapetoitiin ja niillä saimme mukavaa ilmettä mm. makuuhuoneisiin, olohuoneeseen sekä tv-huoneeseen. Viikonloppuna olikin mukavasti hulinaa ja huisketta, työntouhua raksalla. Meillä oli tapetointitalkoot ja olemme enemmän kuin onnellisia siitä avusta, jonka saimme! 

Kuvissa on maistiaisia meidän tapeteista. Nämä löytyvät kolmesta makuuhuoneesta. Vielä yksi makuuhuone on vailla tapettia. Pojan harmiksi hänen valitsemansa Vallilan tapetin valmistus olikin jo lopetettu ja sitä ei enää saatu mistään. Nyt pitäisi pikaisesti löytää uusi vaihtoehto. Lapset ovat saaneet itse valita huoneisiinsa tapetit. Olen kyllä otettu, että heidän valitsemat tapetit kulkevat linjassa koko talon värimaailman kanssa. Näin on säilynyt yhtenäinen linjaus läpi talon. 

4 kommenttia:

 1. Jännää. Ihan jo odotan kuvia lopputuloksista. Hyvälle näyttää :)

  ps. sinulle on haaste, niinkuin eilen uhkailin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Minäkin odotan kuvia lopputuloksesta… Onneksi se hetki on ihan pian! :)

   Kiitos haasteesta! Täytyy tarttua tuumasta toimeen ;)

   Poista
 2. Vau, minäkin odotan miltä lopputulos näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Onneksi ihan pian on "valmista" :)

   Poista