torstai 22. toukokuuta 2014

Täällä taasV-I-H-D-O-I-N-K-I-N-!! Kauan odotettu muutto. Onnellisesti ohi. Kuvat muistoina. Tästä johtuu myös tämä blogihiljaisuus. Mieli olisi tehnyt kirjoittaa, mutta tunteja ei saanut vuorokauteen puristettua yhtään enempää. Eikä voimia itseensä, vaikka kuinka yritti. Viimeiset päivät tuli tehtyä töitä raksalla pitkiä päiviä ja kotona piti kiireellä pakata tavaroita muuttolaatikoihin. Siinä ohessa piti vielä tehdä pari pakollista koulutehtävää, jotka piti saada palautettua huhtikuun lopussa, eli siinä samassa hässäkässä, kuin muuttokin piti hoitaa. Kaikesta selvitty ja ihan kunnialla. Olo on todella iloinen ja onnellinen. Oma uusi kotikin tuntuu niin kodille, vaikka ei ihan valmista vielä olekaan. Sormet syyhyä sisustamisen pariin, mutta opettelen, ettei kaikkea tarvitse saada heti ja kerralla valmiiksi. 
Muutto- ja rakennushässäkän keskellä sain nauttia myös valmiista pöydistä, joita ihanat ja rakkaat ystävät olivat valmistaneet. Ne toivat arkeen sellaista juhlaa, jonka voimin jaksoi läpi unettomien öiden. 
  


Lyhyesti pakko kertoa vielä, että sain osallistua ihanan Lauran puuhaamaan blogitapaamiseen Lankamaailmaan. Uusi harrastukseni sai taas lisää tuulta purjeisiin. Innostus on valtava, taidot eivät. Silti olen päättänyt olla sitkeä ja oppia. Blogitapaamisessa sain oppia korin virkkamiseen. Oppimisen ilo ja riemu oli valtava. Edellinen yritys kun näytti enemmän pallolta kuin korilta, eikä valmistunut koskaan. Ei siitä nytkään kaunis tullut, mutta valmis se on. Ja paljon enemmän muistuttaa koria kuin edeltäjänsä. Olen ehkä oppinut jotain… Kuvasatoa alla. Pahoittelen kuvien laatua… 

8 kommenttia:

 1. Siitähän tuli kori :) Onnistuit! Onnittelut myös muutosta uuteen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kori on, vähän hilpeyttä herättävä sellainen :) Kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Hyvä hyvä hyvä! Hieno kori tuli! :) Milloinkahan mä pääsen kuteeni kanssa edes lähikontaktiin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Sinulla taisi sitä kudetta olla jonkin verran… tsemppiä kontaktin hakuun! Jään odottelemaan, mitä siitä valmistuu!! :)

   Poista
 3. Voi mä oon niin onnellinen sun puolesta. Uudesta kodista ♥ Ja tuntuu muuten melko hyvälle sekin, että oot niin innostunut käsityöhommista nykyään. Etkä ees ollut kovin vaikeasti huokuteltavissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Uusi koti on kyllä niin ♥ Minua itseäni hämmästyttää tämä intoni käsityöhommiin. En olisi itsestäni ihan heti uskonut! Mutta ehkäpä se sosiaalisuus sai minut houkuteltua kokeilemaan ja koukutettua… Yksin en ehkä olisi tähän ryhtynyt! Kiitos taitaa siis kuulua sinulle tästä innostuksesta ja uuden harrastuksen löytymisestä ♥

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin ja hyvältähän se kori näyttää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna sekä onnitteluista että kehuista! :) Kori on kyllä niin hilpeyttä herättävä, että pakko on yrittää vielä tehdä toinenkin. Jos vaikka hiljalleen oppisi tekemään sen "täydellisen korin"… :)

   Poista