tiistai 8. huhtikuuta 2014

Messuilta ideoita hakemassa

Sunnuntaina lähdin ystäväni kanssa messuilemaan Helsinkiin. Koti-, Piha-, Mökki ja sisusta messut tuli koluttua läpi. En tunnusta olevani viherpeukalo. Totuus on, että kaikki, mikä on vihreää elävää kuolee käsissäni. Valitettavasti. Yritän aina keväisin löytää sen sisäisen puutarhurin itsestäni, mutta ei se oikein ole toiminut. Silti, tai juuri siitä syystä olin aivan fiiliksissä erityisesti tuolla piha- ja puutarhaosastolla. Kaikki oli niin kaunista ja ihanaa! 

Piha-osastolta löytyi myös täydellinen pihapöytä! Viisi lankkua ja pukkijalat! Elämää nähnyt, mutta silti seisoi niin ryhdikkäänä! Tällaisen minä haluan meidän pihaan! Sen verran oli yksinkertaisen näköinen, että tämän pitäisi olla melko helppo projekti toteutettavaksi. Ja löysin myös ihanan sohvaryhmänkin! 

Olen haaveillut pihalle myös pientä ulkorakennusta, vähän isompaa kuin leikkimökki. Mikä voisi toimia ns. vierasmajana ja oleskelutilana kesän ja syksyn iltoina. Säältä suojassa ja vähän lämpimämmin kuin taivasalla. Messuilta sain kyllä monta ihanaa ideaa näiden toteutukseen, myös sisustamiseen! Kunhan tämä varsinainen taloprojekti on paketoitu valmiiksi, yritän työllistää rakentajani uudelleen puuhastelemaan iltojensa iloksi pientä mökkiä pihamaalle. 

2 kommenttia:

 1. Toi pöytä! Sitä mekin ihasteltiin siellä torstaina. Ihan täydellinen ♥

  Samaa mietin messuilla myös tuosta viherpeukalosta. Kaiken saan kuolemaan, mutta siellä oli niin upeita värejä ja tuoksuja, että melkein tuli tehtyä hankintoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin täydellinen pöytä! Hullaannuin siihen täysin! ♥

   Minut pelasti hankinnoilta tuleva muutto. Muuten olisin sieltä kantanut vaikka mitä mukanani… Onneksi näin, koska elinodotukset eivät olisi olleet kovin korkeat niillä ostoksilla ;) Mutta olo oli kyllä ihan euforinen :)

   Poista