perjantai 30. toukokuuta 2014

Juhlan tuntua ilmassa


 

On tullut aika aloitella oman pienen tyttöni, joka jo nuoreksi neidiksi on kasvanut, rippijuhlien valmistelut. Askartelupaja on ollut monta iltaa käynnissä. Kutsut ovat valmistuneet ja saatu jo postiinkin. Osa kutsuista on löytänyt jo perillekin. Nopeimmat ovat ehtineet jo ilmoittautuakin ja seuraavan viikon aikana odotellemme lopuilta kutsutuilta vastauksia. Mieluisa yllätys taisi tulla Sveitsistä, jossa perheemme ensimmäinen au pair asuu. Hän tulee juhlimaan rippilasta kanssamme! Hän on osa perhettämme ja on ilo saada hänet jälleen luoksemme. 

Aina yhtä jännää aikaa, kun rippilapsi suunnittelee omia juhlia; värimaailmaa, tarjoiluja, kutsuja, kukkia, vieraita jne. Lista on pitkä. Kaupoissa huomaa kulkevansa koko ajan katsellen ympärilleen ja etsien sopivan värisiä ja tyylisiä lautasliinoja, kynttilöitä, kakkukoristeita, juhlamekkoja, asusteita jne. 

Juhlien järjestäminen ja valmistelu on ihanaa aikaa. Annan itsestäni 110% tähän puuhaan. Tarjoilujen suunnittelu ja leipominen täyttää arkeni ennen juhlia. Teen pääosin tarjottavat kaikki itse, enkä osaa lopettaa leipomista ajoissa. Siinä suhteen ehkä pohjalainen suuruudenhulluus ottaa vallan ja tarjottavaa pitää olla vähintäänkin sen seitsemää sorttia. Mieluummin tietenkin enemmän. Vaikka vähempikin riittäisi. 

Juhlajärjestelyissä olen ajatellut helpottaa omaa osuuttani juhlapäivän osalta ja olen palkannut nuorten tyttöjen NY-yrityksen Pieni hetki juhlaa - http://pienihetkijuhlaa.wix.com/hetkijuhlaa joka hoitaa juhlissa tarjoilujen esillepanon, kahvin keittämiset, tarjoilut yms. askareet. Itse saan nauttia juhlista ilman keittiössä hääräämistä. 

Olisi mukavaa saada vinkkejä ja uusia ideoita tarjottavista. Mikä on suosikkiherkkusi juhlissa? Mikä kruunaa juhlapöydän? 

Nyt viikonloppuna juhlimme tuoreita ylioppilaita. Useampi kutsu tuli tänä vuonna, joten huominen päivä meneekin juhlahumuissa! Ihanaa olla osallisena ylioppilaiden juhlapäivänä. Onnea ihan jokaiselle uudelle ylioppilaalle ja valmistuneelle! Olette juhlapäivän ansainneet!! 4 kommenttia:

 1. Ihan ensiksi onnea tytölle ja koko perheelle. Ihan mielettömän kauniit kutsukortit! Ja varmasti mahtava saada au pair mukaan juhlimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Kiva kuulla, että kutsukortit näyttävät kauniilta. Neito oli itsekin tosi tyytyväinen. :) Ja todella ihanaa, että au pair tulee juhlimaan rippilasta. On erittäin tärkeä perheenjäsen meille kaikille.

   Poista
 2. Onnea tytölle ja koko perheelle täältä myös ♥

  Mä oon kyllä niin oldschool, että se suosikkiherkku on voileipäkakku. Sitä olen ollut moniin juhliin laittamassa. Tänä kesänä todennäköisesti laittaisin kalan kanssa avocadoa, korianteria ja chiliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ♥

   Voileipäkakku on kyllä ihan parasta! Pitääkin kokeilla tuota ehdottamaasi täytettä! Täytynee pian jutella aiheesta lisää mummoilun lomassa! :D Nähdään pian!

   Poista