sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Koti myynnissä

Blogissa ei ole tapahtunut aika tarkalleen kahteen vuoteen mitään. Nämä hiljaiselon vuodet ovat pitäneet sisällään monenlaisia vaiheita, niin ilon kuin surunkin hetkiä. Elämä on kuljettanut monia mutkia pitkin siihen, missä nyt olen ja olemme.

Kotimme on myynnissä ja kovasti odotamme siihen uutta ihanaa perhettä asumaan. Kunpa pian koti löytäisi uudet asukkaat! Olemme siitä varmoja, että joku saa kodistamme todella ihanan ja toimivan kodin itselleen.

Talo sijaitsee aivan ihanalla asuinalueella, joka on todella rauhallinen. Tavallaan sopivan kaukana kaikesta hälinästä, mutta silti sopivan lähellä palveluja. Autolla Hämeenlinnan kaupungin keskustaan ajaa vain reilun kymmenen minuuttia! Ulkoilumahdollisuudet alueella ovat mielestäni todella hyvät ja joen läheisyys mahdollistaa uimiset ja veneilyt lähes kotiovelta. Lähialueen koulu sekä päiväkoti ovat olleet pidettyjä ja kehuttuja.

Ja kyllähän minä itse tykkään myös talon tyylistä. Sitä ei voi kieltää. Koti taipuu mielestäni moneen sisustettaessa. Ja musta-valkoinen värimaailma takaa sen, että värejä on helppo yhdistää ja tuoda tullessaan! Mikä väri nyt ei mustan tai valkoisen kanssa sopisi yhteen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti