maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kolutaan Korkkari


Maaliskuun viimeinen lauantai oli blogimimmien tapaaminen Helsingissä teemalla Kolutaan Korkkari. Ja kyllä kannatti. 12 naista kolusi Korkeavuorenkatua ja ympäristöä tehokkaasti kokonaisen päivän verran. Korkeavuorenkatu avasi erilaisen tunnelman Helsingistä ja olo oli kuin olisi lähtenyt merta edemmäs kalaan. Päivä sisälsi ihania uusia tuttavuuksia ja kohtaamisia, monella tapaa. Sateenkaaria ja serpenttiinä -blogin Laura ja Mintunmustaa -blogin Silja olivat järkänneet meille ikimuistoisen ja ihanan päivän!

Päivä alkoi yksityistilaisuudella Pore Helsingissä, jossa saimme tutustua liikkeen filosofiaan sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Paljon olisi ollut ihania tuotteita kotiin tuotavaksi. Pore oli itselleni uusi, mielenkiintoinen tuttavuus. Varmasti tulee poikettua toisenkin kerran tänne. Poreesta poistuimme hyvin kestitettyinä ja ihanat yksilöllisesti valitut lahjat mukanamme.

Café Succes kadun toisella puolella tarjosi ihanan kahvilamiljöön, jossa iloinen puheensorina otti iloisesti vastaan sisääntulijan. Kaakao oli taivaallisen hyvää eikä tuore (puolikas) voisilmäpullakaan pettänyt. Ja kotiinviemisiksi vastajauhettua kahvia.

Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Ehdimme käydä tutustumassa mm. seuraaviin ihaniin liikkeisiin: Tikau, Armas Design, OVVN, Vitra Store, Helsinki Seconhand sekä Anton & Anton.

Pöytävaraus Latvaan ja pieni hengähtäminen kierroksen jälkeen. Maistuva sapaslajitelma ja lasi hyvää, laadukasta viiniä. Ihana hetki. Hyvä ruoka ja ihana seura. Latva oli huomioinut meidät ja varannut meille mukavan, rauhallisen oman nurkkauksen, jossa saimme rauhassa istua ja jakaa kuulumisia. Tässä kohden ehdimme enemmän tutustua ja kuulla tarinoita myös blogien takaa.

Päivän viimeinen virallinen ohjelma oli opastettu kierros Designmuseossa. Siitä kerron teille myöhemmin. Sen verran tässä siitä, että ehdottomasti kannattaa mennä katsomaan.

Päivä oli harmaasta säästä ja sateesta huolimatta aurinkoinen. Mieli päivän jälkeen iloinen. Kiitos mukana olleille! Seuraavaa tapaamista odotellen.

Menossa olivat mukana:

Aniliini
Auringonkerääjä
Cirkus
Keskeneräinen
Mintunmustaa
Muotoseikka
Pisaroita
Retromoderni
Sateenkaaria ja Serpentiiniä
Sula Mahdollisuus
Tekemisen Maku

Kiitos yhteistyökumppaneille:

Pore Helsinki
succes
Latva
Designmuseo

2 kommenttia:

  1. Kiitos Jaana ihanasta päivästä ja seurasta ♥

    Toivottavasti nähdään pian taas.

    VastaaPoista
  2. Mä oon sulle puolikkaan pullan velkaa! :D Kiitos iloisesta seurasta, nähdään taas! :)

    VastaaPoista