maanantai 17. helmikuuta 2014

Lettu-kestit




Tänään on ollut tavoittelussa "hyvä äiti - titteli". Lähetin Pasin yksin raksalle puuhastelemaan, vedin itse hetken henkeä, olin lapsille läsnä kotona ja valmistin perheelle maistuvan iltapalan. Ihana kiireetön arki-ilta siis takana. Toki tämä tarkoitti myös sitä, etten päässyt itse osallistumaan rakkaan ja hulvattoman kuoroni harjoituksiin. 


Iltapalaksi oli tänään tarjolla banaanilettuja! Voi taivas, mikä löytö tämä resepti onkaan! Koska en ole mikään keittiöihme tai ihmeidentekijä keittiössä, niin yksinkertaiset ja helpot reseptit toimii. Lettujen valmistaminen on aina yhtä hämmentävää. Tai ei ehkä niiden valmistaminen, vaan koko kokonaisuus. Ensin paistat lettuja pitkään ja hartaasti, että jokaiselle riittää varmasti ja sitten pino lettuja katoaa nanosekunnissa parempiin suihin. Onneksi. Silloin ne ovat olleet varmasti myös hyviä. Niin nytkin, letut meni viimeistä murua myöten. 



Banaaniletun valmistus: (ohjeen annostuksesta tulee kaksi isoa tai useampi pieni lettu)

1 Banaani muussattuna
2 kananmunaa


Vatkaa muussattu banaani ja kananmunat keskenään.

Paista pannulla.
Nauti esim. turkkilaisen jugurtin ja marjojen kanssa. 


Ja mikä parasta, ei lisättyä sokeria! 





8 kommenttia:

  1. Hih, kurkkaappa mun blogiin:
    http://jotaintekemista.blogspot.fi/2014/02/banaaniletut.html
    ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkullisen näköisiä lettuja myös sinun blogissasi! :) Kiva blogi muutoinkin!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Todellakin nams! Lisäksi vielä helppoa ja nopeaa! :)

      Poista
  3. Mukana seuraamassa. Tervetuloa kurkkimaan myös meille: www.kotiaurorassa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seuraamaan blogiani! Aivan ihana blogi sinulla! :)

      Poista
  4. Onnea uudelle blogille! Tämä resepti kuulostaa simppelin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Resepti tosiaan on simppeli ja letut niin hyviä! Kannattaa kokeilla! :)

      Poista